Örümcek Desenli Bolero

Malzeme: Nako kid Mohair

Renk No: 6327 Gri (3 yumak)

Şiş No: 5 ve 10

Beden: 38

Örgü Şekli: Haraşo

Not: 10 numaralı şiş sadece başlangıç ilmeklerini geçirmek için kullanılacak ve örgü beş numaralı şişle örülecek. Şal 192 ilmek başlanacak, üç sıra haraşo yapıldıktan sonra bir ilmek örülüp şişe ip iki kere dolanarak bir ilmek örülüp şişe ip iki kere dolanarak bu şekilde ilmekler yapılacak.

Bu sıranın dönüşünde örülmüş olan ilmekler yeniden örülüp çift dolananlar şişten açığa alınıp bırakılarak ara boşlukta gözüken uzun ilmekler yapılacaktır.

bayan kadın Örümcek Desenli Bolero modelleri örnekleri çeşitleri örgü bayan Desenli Bolero

Her üç sıra haraşo örgü araşma tarif edilen şekilde sıra örülerek örgüye devam edilecek. Bu arada şalın yukarı doğru daralarak verev oluşturması için ilmekler ikinci haraşoda ellibir ilmek, 90 ilmek ve ellibir ilmek olarak ayarlamp ellibir ve doksan ilmeğin birleştiği kısımda her haraşoda üç ilmek birlikte alınıp kesilerek örgüye devam edilecek.

192 ilmek başlanan şal toplam onyedi haraşo çizgi örüldükten sonra 124 ilmeğe düşecek. Şalın tüm çevresi tığ işi ile kapatılacak.